Zeecontainers

Vlak voor een bijeenkomst in het MOBI gebouw, opgetrokken uit gestapelde zeecontainers een paar luchtfoto’s gemaakt vanaf het gebouw. En dankzij het mooie nazomer weer wat is gekomen, is het ideaal weer voor het maken van luchtfotos.

IMG_6283_1_1_2

Over containergebouwen gesproken. In de haven van lauwersoog staan daar inmiddels ook twee interessante gebouwen, gemaakt van zeecontainers. De visserijloods (foto) heeft een leuk gebogen dak dat doorloopt in een soort van veranda. Dit gebouw lijkt aan de binnenkant geisoleerd, en vervolgens afgewerkt met houten panelen. Ben erg benieuwd hoe goed dit geisoleerd is. Het daarnaast gelegen cafe MEER (foto) is een stuk eenvoudiger van opzet. Net als het MOBI gebouw is er geen sprake van isolatie. En in het MOBI gebouw is het in de winter erg, erg koud. Ben benieuwd hoe het in de aankomende winter gaat met de containers van cafe MEER. Een gesprek met de eigenaars leert dat het wafelpatroon van de container te mooi is omdat achter een isolatiewand te verstoppen. Mischien is er dan nog wat inspiratie op te doen bij Beach Ameland. Ook een gebouw gemaakt van een zeecontainer, maar aan de binnenkant geisoleerd met schapenwol…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *